Salvatorkerk Salvatorkerk

Salvatorkerk Veenendaal

Adriaen van Ostadelaan 54, 3904 TL Veenendaal


Missie, Ontwikkeling en Vrede (MOV)

Personen

Jos SchilteContactpersoon
Jan ZuurhoutContactpersoon

U heeft vast wel eens een zondagsviering bezocht waarbij Pater Bernard Kersten voorging. Sinds zoín twintig jaar bezoekt hij jaarlijks onze kerk om geld in te zamelen voor onderwijsprojecten en bijbehorende internaten voor met name meisjes in India. Een project waar ook onze MOV-werkgroep zich voor inzet. Want MOV staat voor missie, ontwikkeling en vrede.
De MOV-werkgroep werkt zowel binnen als buiten de eigen geloofsgemeenschap. Zo komen de MOV-vrijwilligers van alle geloofsgemeenschappen binnen onze parochie z.Titus Brandsma twee keer per jaar bijeen om parochiebrede activiteiten op de agenda te zetten.
Binnen Veenendaal zijn Jos Schilte en Jan Zuurhout (tevens een van onze kosters) alweer respectievelijk tien en vijftien jaar actief binnen de MOV. Zij zouden het leuk vinden als ook jongeren zich bij de MOV-werkgroep aansluiten.
Heeft u affiniteit met ontwikkelingswerk? Lijkt u het leuk en interessant om binnen de geloofsgemeenschap Veenendaal kleinschalige projecten op te zetten of te ondersteunen, zoals tijdens de vasten- en adventsperiode? Of om het werk van Pater Bernard te promoten en binnen de parochie samen te werken met andere vrijwilligers? Neem dan contact op met Jos Schilte of Jan Zuurhout via het secretariaat. Het is dankbaar werk dat jaarlijks enkele uren van uw tijd vraagt.

Het gironummer van MIVA is: P2950


Bijlagen

Op weg met de kinderen in de veertigdagentijd tot Pasen 2012
vastenactie 2012 EthiopiŽ

 

Keer terug